Welkom bij Praktijk Interactie

Mijn naam is Ramona Meza en vanuit Praktijk Interactie bied ik hulp bij  zowel individuele vraagstukken als vraagstukken binnen koppels en gezinnen.

Systeembehandeling kan helpen bij een breed scala aan problemen die voortkomen uit interactie en communicatie tussen individuen binnen een systeem of verlies van contact in relatie tot jezelf.

Daarbij kun je denken aan:

  • Problemen in huwelijken of romantische relaties, zoals communicatieproblemen, conflicten, emotionele afstand of intimiteit en seksuele problemen.
  • Problemen in gezinnen, zoals ouder-kind conflicten, opvoedingsproblemen, zorgen voor een familielid met een ziekte of handicap, of problemen met volwassen kinderen die terugkeren naar het ouderlijk huis.
  • Het leven in en na een hoge conflict scheiding en andere echtscheidingsproblematiek
  • Individuele problemen  zoals een negatief zelfbeeld, problemen met grenzen stellen of problemen met assertiviteit, ervaren van onveiligheid in contact met anderen en angst klachten, depressieve gevoelens, psychosociale problemen, vastlopen in terugkerende patronen.
  • Verwerken van en leven met pijnpunten uit het verleden naar aanleiding van specifieke traumatische gebeurtenissen of langdurige complexe relationele dynamieken.


Systeembehandeling kunnen zowel individueel als samen met je partner of gezins- en familie leden plaatsvinden. Ook anderen betekenisvolle anderen zijn welkom en kunnen een plek krijgen in de behandeling.


Ik werk vanuit de overtuiging dat elke relatie uniek is en dat een diep begrip van deze unieke dynamieken de sleutel is tot verandering.


De systeembenadering helpt om inzicht te krijgen in de patronen van interactie die bijdragen aan het ontstaan en in stand houden van problemen, en het versterken van de relaties met jezelf en je partner of gezinsleden.


Ik ben ervan overtuigd dat de therapeutische relatie de kern is van het helingsproces en ik werk daarom samen met jou om jouw unieke situatie te begrijpen en bij jou / jullie passende oplossingen te vinden.


Bekijk de website voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden en neem gerust contact op voor een afspraak.

LogiCare praktijksoftware

Willemsvaart 16 B, 1.04

8019 AB Zwolle

 

Contact

M 06 8631 2690

r.meza@praktijkinteractie.nl

 

  |  

 


LogiCare Software 2019. Powered bij LogiTeam | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden